Αθανάσιος Ρούσης, του Βασιλείου και της Κυριακούλας

Παντρεμένος με την Σοφία Μαρκοπούλου και πατέρας του Βασίλη, φοιτητή Πανεπιστημίου Κρήτης

Εμπορος γεωργικών εφοδίων και ασφαλιστής στην εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ στην Κομοτηνή

Αθλητικός παράγοντας - προπονητής - παίκτης σε πολλές ομάδες της Ροδόπης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με υποψήφιος δήμαρχο τον ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΝΗ

 

Ονομάζομαι Αθανάσιος Ρούσης και οι γονείς μου είναι ο Ρούσης Βασίλειος και η Ρούση - Γκουντέλα Κυριακούλα. Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Μαρκοπούλου με την οποία απέκτησα ένα γιο, τον Βασίλειο Ρούση, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Γεννήθηκα το 1968 στην Κομοτηνή. Τελείωσα το Λύκειο το 1986 και αφού εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις επί 21 μήνες το 1989, δραστηριοποιήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας γεωργικών φαρμάκων - εφοδίων καθώς και με εξαγωγές γεωργικών προϊόντων.

Παράλληλα με τις επιχειρήσεις αυτές εξασκούσα και το επάγγελμα του ασφαλιστή, διατηρώντας ασφαλιστικό γραφείο από το 1990 ως και σήμερα αντιπροσωπεύοντας την ασφαλιστική εταιρεία "Υδρόγειος" στον νομό Ροδόπης.

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο με οδήγησε να ασχοληθώ και να διατελέσω για πολλά χρόνια έως και σήμερα πρόεδρος - παράγοντας - προπονητής και παίκτης σε πολλές ομάδες της Ροδόπης.

Τόσο το αντικείμενο της δουλειάς μου όσο και η ενασχόλησή μου με τον ομαδικό αθλητισμό συνεπάγονται την συναναστροφή και την συνδιαλλαγή μου με πλήθος κόσμου. Αυτό με βοηθάει στο να διατηρώ την επαφή και την γνώση με την πραγματικότητα για τον τόπο μου.

Από πολύ νέος η φύση του επαγγέλματός μου μου έχει διδάξει να βοηθάω και να προτείνω λύσεις τόσο στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσομαι σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Γι αυτό τον λόγο αποφασίζω να συμμετάσχω στον εκλογικό συνδυασμό "Κοινωνία Πολιτών" που αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση με υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής τον ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΝΗ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Εύχομαι να με τιμήσετε με την στήριξή σας δίνοντας υπόσχεση και εγώ από την πλευρά μου να συνδράμω για το καλό του τόπου με όλες μου τις δυνάμεις.