Τάσος Γ. Παπαδόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι γιος του Γιώργου και της Χρυσούλας Παπαδοπούλου.

Σπούδασε στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι Καθηγητής Πληροφορικής (Τομεάρχης) στο 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στις Διεθνείς Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σχέσεις του Τμήματος ΔΟΣΑ του ΔΠΘ. Ήταν Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΟΣΑ, μεταξύ 2009 και 2011.

Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και MBA (Master of Business Administration) από το κρατικό βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby. Παρακολουθεί εξ αποστάσεως Πρόγραμμα του East University of London στην ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων και την ηλεκτρονική εγκληματολογία. Είναι πρώην καλαθοσφαιριστής και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας.

Υπήρξε επιμορφωτής σε αρκετά προγράμματα επιμόρφωσης στις ΤΠΕ και συμμετέχει με Projects που οργανώνει με τους συναδέλφους του, σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Erasmus+.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του ΔΠΘ με αντικείμενο τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και την Ηγεσία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Πιστεύει στην αναβάθμιση και προβολή της Κομοτηνής σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική πόλη, ιδανική να ζεις και να εργάζεσαι.